Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 12, 2010

Tilburger aangehouden voor diefstal in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: De politie heeft dinsdagavond omstreeks 22.30 uur op aanwijzing van een beveiligingsbeambte een 40-jarige Tilburger aangehouden ter zake diefstal van oude metalen uit een opslagplaats. Hij had deze in zijn Fiat Uno geladen. Hij was door een bewaker betrapt die de verdachte met zijn auto liet stoppen en de politie informeerde. De Tilburger werd in verzekering gesteld.

De verdachte gaf toe dat hij gisteravond over het hekwerk van een opslagplaats van een attractiepark geklommen was. Hij had daar oud metaal, welke in een ijzeren bak met wieltjes lag, gepakt en over het hekwerk getild. Hij laadde de goederen in zijn auto. Hij heeft aan het bureau afstand gedaan van zijn auto omdat deze niet verzekerd is. Hij had naar eigen zeggen het oud metaal gestolen omdat hij werkeloos is en nog geen uitkering heeft gehad.