Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 09, 2010

Man aangehouden op gestolen motor

KAATSHEUVEL: Een motoragent zag zondag tegen 05.00 uur een motorrijder met hoge snelheid over de Hoofdstraat rijden. Er zaten geen kentekenplaten op de motorfiets. De motoragent, die net bezig was met het onderzoeken van een zojuist gepleegde inbraak bij een winkel in de Hoofdstraat, zette de achtervolging in en zag dat de motorrijder snelheden van 100 km/u bereikte. De man werd in de Antoniusstraat aangehouden voor roekeloos rijden. De 24-jarige Tilburger, een veelpleger, is in verzekering gesteld en de motor is in beslag genomen voor onderzoek naar de herkomst van het voertuig.
Rond 06.30 uur bleek dat er was ingebroken bij een bedrijf aan de Baan achter de plakken in Loon op Zand. Hier waren twee crossmotoren weggenomen, waarvan de in beslag genomen motor er een bleek te zijn. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen.
Van de gedupeerde winkelier uit de Hoofdstraat is ook aangifte opgenomen. De daders vernielden een ruit en namen een aantal zonnebrillen weg. De politie onderzoekt of de verdachte iets met de inbraak te maken heeft.