Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 09, 2010

Vier aanhoudingen na openlijke geweldpleging

KAATSHEUVEL: De politie hield zaterdag vier verdachten aan in een (Grill)restaurant aan de Horst. De vier werden bij binnenkomst verzocht de zaak te verlaten, aangezien ze zichtbaar onder invloed van alcohol waren. Ze weigerden dit en werden verbaal agressief. Ook gooide een van hen met glaswerk. Vervolgens werden de vier met behulp van klanten naar buiten geduwd. Hierbij ontstond een vechtpartij. Een 60-jarig familielid van een medewerker van het restaurant raakte hierbij gewond en is met een gescheurd jukbeen en een gebroken neus naar het ziekenhuis vervoerd. Hier bleek een operatie noodzakelijk. Een 23-jarige medewerkster van het restaurant werd op haar arm geslagen. Van de gedupeerden is aangifte opgenomen.
De politie hield een 27-jarige man uit Sprang-Capelle, een 23-jarige man en twee 22-jarige mannen uit Kaatsheuvel aan voor openlijke geweldpleging. De vier zijn in verzekering gesteld.