Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, mei 06, 2010

DESK geeft voorsprong uit handen

Kaatsheuvel – Desk heeft de voorsprong 1-0 van de gestaakte wedstrijd tegen Schijndel uit handen gegeven. Na negentig minuten stond de eindstand 2-2 op het bord. Voor DESK wacht zondag de uitwedstrijd tegen het Bredase Baronie.

Aanvankelijk begon DESK sterk aan het vervolg van zondag. Vos werd meerdere malen gezocht, maar dit mondde niet uit tot kansen. In de veertiende minuut kwam de eerste serieuze tegenstoot van Schijndel. Hamza Samari kapte Mark klijn uit en schoot de bal van dertig meter onhoudbaar achter doelman Hoevenaars: 1-1. Desk ging nog feller spelen. Dennis van der Pennen zag de bal op de doellijn in het aangebrachte zand smoren. Van Loon bracht Jaimy Yoell voor Jongbloeds. In de 26ste minuut werd Thom van Santbergen zo’n dertig meter voor het doel van de gasten ten val gebracht. Dennis van der Pennen schoot de bal snoeihard onder de doemlam van Schijndelen bracht de thuisclub weer op voorsprong: 2-1. De Desk aanhang zag het weer helemaal zitten. Tot in de 29ste minuut dezelfde Samari de bal van links over Hoevenaar lobte en de 2-2 maakte. Het slotoffensief van DESK leverde geen doelpunten meer op. Volgens Kees van Loon was de wedstrijd typerend voor het hele seizoen. “Het is het telkens net niet”. Volgens de trainer was het eerste doelpunt houdbaar: “Als je hem aanraakt moet je hem hebben”. Van Loon vreest dat DESK de nacompetitie niet meer kan ontlopen. “Ook al winnen we zondag bij Baronie, dan nog zijn we afhankelijk van anderen. “Het kan wel eens een lange meimaand worden met als einddatum 30 mei”, verzuchtte de trainer.