Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 05, 2010

Benefietconcert voor project in Zuid-Afrika

KAATSHEUVEL - De Gildenbond in Kaatsheuvel is zaterdag het decor van een groot benefietconcert voor het project Ithemba in Zuid-Afrika.

De Kaatsheuvelse Helèn van Zeijl gaat van 16 augustus tot 11 september werken bij een dagopvang in Port Elisabeth voor arme kinderen met een verstandelijke beperking. Zij wil ook bruikbare spullen meenemen voor de kinderen. Daar wordt geld voor ingezameld.

De band Krizus, zanger Jozef van Nunen, vocalistenband Szynergy en rockband AR!E verlenen medewerking aan het concert. De avond wordt afgesloten met een speciaal optreden. De presentatie is in handen van Kaatsheuvelnaar Michael Bot, bekend als acteur van SpangaS en Onderweg naar Morgen. Het concert begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 7,50 euro, en zijn verkrijgbaar bij De Gildenbond en Primera van Wezenbeek in Kaatsheuvel.