Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 07, 2010

Celstraf dreigt voor misbruik

Een 26-jarige marktkoopman uit Kaatsheuvel wordt verdacht van seksueel misbruik van twee tienerjongens. De man palmde de jongens in. De officier van justitie eiste gisteren 18 maanden cel waarvan 3 maanden voorwaardelijk.

BREDA – Officier van justitie De Brouwer trok gisteren fel van leer tegen een 26-jarige inwoner van Kaatsheuvel die wordt verdacht van seksueel misbruik van twee tienerjongens. Hij beschreef hem als iemand die zijn slachtoffers beetje bij beetje inpalmt, totdat hij hen zover heeft dat ze ‘ vrijwillig’ seks met hem hebben. Gedrag dat hem betreft moet worden bestraft met 18 maanden cel waarvan 3 voorwaardelijk.
De Kaatsheuvelnaar staat als marktkoopman op jaarmarkten in heel Nederland. Twee jongens die hem tegen betaling hielpen op de markt, hebben in de zomer van 2009 aangifte tegen hem gedaan.Hij zou hen in het jaar daaraan voorafgaand, als ze met hem op pad waren, hebben misbruikt.