Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 07, 2010

Efteling nieuwe hoofdsponsor van Pleinfestival Kaatsheuvel

Efteling nieuwe hoofdsponsor van Pleinfestival Kaatsheuvel

Dinsdag 4 mei 2010 tekenden Bart de Boer, voorzitter van de directie van De Efteling en Maurice van Boxtel, voorzitter Stichting Pleinfestival Kaatsheuvel een sponsorovereenkomst. Met deze ondertekening is de Taptoe, onderdeel van het festival, geadopteerd door De Efteling. En het maakt De Efteling de nieuwe hoofdsponsor van Pleinfestival Kaatsheuvel.

“Wij zijn ontzettend trots met De Efteling als onze nieuwe hoofdsponsor”, aldus Maurice van Boxtel. “Het is een impuls voor ons festival en dat konden we goed gebruiken in deze financieel moeilijke tijd.” Bart de Boer: “De Efteling wil door het steunen van het Pleinfestival Kaatsheuvel duidelijk maken dat De Efteling en Kaatsheuvel ‘het samen moeten doen’. Dat betekent elkaar af en toe de helpende hand toereiken als die nodig is en er voor elkaar zijn in goede en minder goede tijden!”

De Efteling
De Efteling realiseert zich dat ze een bijzondere plek inneemt in de gemeente Loon op Zand. De Boer: “Naast de werkgelegenheid en de uitstraling die wij bieden, zit er een keerzijde aan de aanwezigheid van De Efteling als “grote buurman” met name voor de bewoners van Kaatsheuvel, bijvoorbeeld qua bereikbaarheid. Om te onderstrepen dat wij graag een goede buur zijn, sponsort De Efteling in 2010 Pleinfestival Kaatsheuvel. Niet alleen financieel, maar ook in kennis en technisch materiaal, zoals portofoons en stroomkasten.”

Efteling Taptoe Kaatsheuvel
De Taptoe van Pleinfestival Kaatsheuvel is al jaren een begrip. En niet alleen in Kaatsheuvel, maar landelijk. Bekende korpsen geven op zaterdagavond 29 mei vanaf 20.00 uur acte de presence. In 2010 draagt het evenement de naam ‘Efteling Taptoe Kaatsheuvel’. “Er is door De Efteling voor gekozen om specifiek de Taptoe te steunen, omdat dit een traditioneel evenement is, passend bij het karakter van het Pleinfestival en bij de uitstraling van De Efteling”, aldus de voorzitter van de directie De Boer. Het Pleinfestival Kaatsheuvel is dit jaar op 28, 29 en 30 mei en wordt op het Mauritsplein in Kaatsheuvel gehouden. Het is een gratis toegankelijk, driedaags evenement met verschillende activiteiten en spectaculaire optredens. Het is een echt Kaatsheuvels feest voor jong en oud dat al 27 jaar bestaat. Door het familiare karakter met entertainment is het passend bij de core business van de Efteling. Kijk voor meer informatie en het programma op pleinfestivalkaatsheuvel.nl.