Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juli 15, 2010

Camping Duinlust mikt op uitbreiding in 2011

Kaatsheuvel - De uitbreiding van camping Duinlust in Kaatsheuvel komt in zicht. Volgens de exploitanten wil de gemeente Loon op Zand meewerken aan het plan, en kan de uitbreiding in 2011 een feit zijn. De beoogde uitbreidingslocatie is een perceel op de hoek van de Duinlaan en Biersteeg, waar ruimte is voor 25 tot 40 chalets.

De gemeente Loon op Zand staat in grote lijnen positief tegenover de plannen van Duinlust. Maar het wachten is op het indienen van de definitieve plannen voor de uitbreiding, voordat echt groen licht gegeven kan worden, stelt de gemeentewoordvoerder. Naast een uitbreiding op het perceel op de hoek van de Duinlaan en Biersteeg heeft Duinlust (met zo'n 300 plaatsen) ook plannen voor een grote herinrichting van het huidige parkeerterrein aan de Duinlaan. De campinggasten moeten in de toekomst meer ruimte krijgen.