Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, augustus 14, 2010

Lekker druk in de Efteling

Kaatsheuvel - Het was vandaag een uitgelezen dag om naar de Efteling te gaan. Duizenden deden dat dan ook. Het nood-parkeerterrein stond nagenoeg vol.

3 Comments:

Blogger Lennard Alink said...

Vanmiddag rond half 4 werd ook al de bussenparkeerplaats weer volgezet terwijl dat volgens mij niet meer toegestaan was.

14 augustus, 2010  
Blogger Jacky said...

Beste Lennard
zoek het toch niet zo moeilijk wat maakt het nu uit als er geen bussen zijn of meer komen kunnen er toch andere voertuigen staan.
Beter dan dat auto's elke rij af moeten zoeken voor een open plek van bezoekers die eerder weg zijn gegaan in de middag. Volgende keer gewoon maar in de straten van Kaatsheuvel laten parkeren dan mocht vak K al helemaal vol zijn?

15 augustus, 2010  
Blogger Lennard Alink said...

Het maakt mij ook niet uit. Ik vind het best dat ze het zo doen want ze staan niet op de openbare weg. Het is in ieder geval goed druk geweest.

16 augustus, 2010  

Een reactie posten

<< Home