Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, augustus 10, 2010

Zijn wij wel een toeristische gemeente?

Kaatsheuvel - De gemeente Loon op Zand pretendeert een toeristische gemeente te zijn. Oke, we hebben de Efteling, de Loonse en Drunense Duinen, Huis Ter Heide en veel mooie natuur. Maar is de bevolking van onze gemeente ook ingesteld op het toerisme? Nee dus. Gasten die op een kampeerboerderij logeren en 's-avonds voor wat vertier de dorpen in willen, komt bedrogen uit. Er is niets te doen!. De meeste inwoners van de kerkdorpen zijn met vakantie en je kunt nog geen harmonie op de been krijgen voor een zomeravondconcert. Voor de jeugd: idem dito. Nergens is een podium (met een terras te vinden waar bandjes optreden en waar een lekker pilsje gedronken kan worden. Maar we hebben het gevonden! We laten vooraan de supermarkten in de zomermaanden evenementen organiseren. Als tegenprestatie geeft de gemeente een vergunning om op zondag open te mogen zijn. Zondagmiddag kan de jeugd terecht op het parkeerterrein van Albert Heijn, waar drie bandjes de toeristen muzikaal zullen ontvangen. En nu maar hopen dat Sligro, Jumbo, Lidle en Aldi volgen. Dan kan de toerist in elk geval kiezen waar hij voor zijn vermaak naar toe gaat. Aanstaande zondag treden Scopperloit, Walking Home en Sihouettes op bij Albert Heijn. Op de poster staat Piet den Hartog achter de auto toe te kijken naar de verrichtingen van de bandleden. Ga vooral zo door AH, dan kunnen de inwoners van Loon op Zand rustig met vakantie.
 
Klik op de foto voor een vergroting
Posted by Picasa

4 Comments:

Blogger Reaguurder said...

Schrappen die VVV! Het geld wat daarvan vrijkomt (salarissen en huur) gebruiken voor de subsidies waarop nu wordt beknibbeld.
VVV bonnen e.d. onderbrengen bij van Wezenbeek en één GOEDE website maken met alle toeristische informatie. Kaatsheuvel heeft geen VVV nodig!

11 augustus, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Je hebt helemaal gelijk reageerder.
Kaatsheuvel heeft in tegenstelling tot loon op zand 0 + 0 te bieden!
Het is een complete bouwval in kaatsheuvel en dat dankzij B en W en gemeenteraad!
Wat een zombies!

11 augustus, 2010  
Blogger Unknown said...

hoezo de vraag "zijn wij wel een toeristische gemeente?"
de gemeente wil niet eens dat de toerist iets kan vinden in de gemeente!! lees het bericht van 08/06/2010 "ook een klein hotel of cafe moet te vinden zijn" http://kaatsheuvel.blogspot.com/2010/08/ook-klein-hotel-of-cafe-moet-te-vinden.html

12 augustus, 2010  
Blogger maus said...

Er moet inderdaad wel wat gebeuren om Kaatsheuvel wat sprankelender te maken. Dat moeten de inwoners, politiek en ondernemers in gezamenlijkheid doen. Jammer van al die negatieve reacties op deze blog!

Kom eens met ideeen, meneer Bogaard en anderen, in plaats van alleen maar af te geven op de gemeente!!!!!

14 augustus, 2010  

Een reactie posten

<< Home