Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, september 12, 2010

Desk laat punten achter in Deurne

Deurne - DESK heeft de uitwedstrijd bij Deurne met 1-2 verloren. Deurne ging sterk van start en kreeg in de eerste vijf minuten drie gigantische kansen. Wonderwel werd er niet gescoord. Dit was wel in de 15e minuut toe Louwers de thuisploeg op 1-0 zette. DESK had direct het antwoord klaar. In de 19e minuut scoorde Enis Ulusan direct uit een vrije de 1-1. Twee minuten later zag Casper van Elsäcker zijn kopbal net over het doel van de tegenstander gaan.

Beide teams kregen kansen over en weer. “Ik heb DESK nog nooit zo goed zien voetballen als in de eerste helft”, was het relaas van René De Man, die diep in de indruk was van het spel van de Kaatsheuvelnaren. “Het waren twee voetballende ploegen en de einduitslag had net zo goed 4-4 kunnen zijn. Er werd Hoofdklasse waardig gevoetbald”.

Toch kon de ploeg van Van Seeters niet voorkomen dat in de 56ste minuut Joep Siebers de 2-1 scoorde. Hij werd vrijgespeeld voor het doel van Hoevenaar en hoefde de bal maar in te tikken. Net zoals vorige week thuis tegen Blauw-Geel ’38 bleef DESK, na de achterstand achter de feiten aanlopen. Deurne was zelfs iets sterker. Een groot compliment verdient Marc Cormans, die inviel voor de afwezige Solmaz. Hij speelde zowel voetballen als qua inzet een puike wedstrijd. “De Beste zelfs die hij ooit voor DESK heeft gespeeld”, aldus De Man. Ron d de 77ste minuut wisselde Van Seeters Bink voor Jorg Snoeren en in de 80ste minuut bracht hij ook een frisse kracht voor Biemans, waardoor Yassine Asrih in de punt ging spelen. De wissels mochten echter niet baten. Het bleef 2-1.

Trainer Ad Van Seeters vond dat het voetbal van zijn ploeg er goed uitzag. “De eerste minuten is Deurne beter. Daarna trekken wij het spel naar ons toe en krijgen Van Santbergen, Vos en Van Elsacker dotten van kansen. We verzuimden om de wedstrijd naar ons toe te trekken. In de tweede helft wordt het allemaal wat ongeconcentreerder en ontbreekt de eindpass”. Van Seeters probeerde het laatste kwartier met enkele omzettingen de gelijkmaker te forceren. “Maar de jongens moeten nog leren om alles te geven het over mijn lijk spelletje te spelen”. Toch ziet hij zijn team met sprongen vooruitgaan. “Aan alle voorwaarden zijn voldaan om zondag thuis tegen DE Valk (die ook nog 0 punten hebben de volle winst te pakken”.