Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, oktober 09, 2010

Dode gevonden in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De politie heeft zaterdagmorgen een dode man gevonden in een sloot aan de Duinlaan in Kaatsheuvel. Volgens een woordvoerster gaat de politie uit van een geweldsmisdrijf. Mensen die in de buurt op een camping verblijven, zouden schoten hebben gehoord. De politie heeft met een helikopter de omgeving doorzocht.

Later meer. (BD)

KAATSHEUVEL - In een groenstrook aan de Duinlaan in Kaatsheuvel is een lichaam gevonden. Het lichaam ligt achter recreatiepark Droomgaard en werd gevonden na een melding bij alarmnummer 112.
In de buurt staat een lege auto. Het is nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat. Ook over de doodsoorzaak is nog niets bekendgemaakt. (OB)

UPDATE:
Getuigen spreken over 8 tot 10 schoten vannacht rond 1 uur. Er zou een spoor lopen van de bestuurderskant van de taxi naar de man in de sloot. (onder voorbehoud) Het onderzoek kan nog wel de gehele dag in beslag nemen. Het kan wel morgen worden voordat de identiteit van het slachtoffer bekend is.