Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, december 12, 2010

DESK verliest in Hoensbroek met 5-0

Hoensbroek – DESK reisde met nogal wat personele problemen af naar het Hoensbroekse E.H.C. Imdat Solmaz en Mark Klijn waren geschorst, Maarten Vos is de gehele week ziek geweest en Tommy van Santbergen had weinig getraind. Toch verschuilde trainer Ad van Seeters daar niet achter. “Als je in zo’n situatie de wedstrijd in gaat, dan verwacht je van de jongens die al lang in de hoofdklasse spelen, dat ze de jonkies mee op sleeptouw nemen”. Volgens Van Seeters gebeurde dat te weinig. De trainer had gedacht dat het elftal mentaal verder was. “Dat stelt me teleur”. Volgens de trainer gaf DESK veel te veel ruimte weg en verdedigde zijn ploeg naïef. “E.H.C. krijgt zes kansen waaruit ze vijf keer scoren. Dat wil wat zeggen”, aldus Van Seeters die zijn spelers geen gebrek aan werklust verweet. Volgens Van Seeters is E.H.C. een van de titelkandidaten. “Ze staan niet voor niets waar ze nu staan”. De trainer hoopt meteen na de winterstop met een complete groep aan de bak te kunnen. “In de zes gewonnen wedstrijden hebben we laten zien dat we het kunnen. We zullen nu nog aan het mentale moeten gaan werken. Volgens Technisch bestuurslid René de Man was dit de slechtste wedstrijd die DESK dit nieuwe seizoen heeft gespeeld. De trainer van E.H.C. gaf overigens toe dat zijn ploeg nog nooit zo’n hoog rendement uit het aantal kansen heeft gehaald. Dus: na de winterstop weer nieuwe kansen.

Scoreverloop 20” 1-0 Remco Gielkens, 25” Angelo Claesgens 2-0, 44” Remco Gielkens 3-0 47” Ron Startmans 4-0 en in de 81 ste minuut de 5-0, wederom door Starmans.