Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 11, 2011

Twee aanrijdingen Europalaan /Horst door gladheid

Kaatsheuvel - Het KNMI waarschuwde dat het dinsdagochtend in het hele land glad kan zijn op de wegen. Vooral voetgangers en fietsers hadden te kampen met spekgladde trottoirs en fietspaden.

"Mensen waren duidelijk verrast door het gladde weer", aldus woordvoerder Wim Pleunis van het Twee Steden in Tilburg, waar het dinsdagochtend 'heel erg druk is'. Vooral mensen die met de fiets waren en voetgangers zitten te wachten op hulp bij de EHBO in het Twee Steden ziekenhuis.

Dat het weer veel mensen verraste vanochtend is wel duidelijk, laat Pleunis weten. Maar niet alleen voor fietsers en voetgangers was het verraderlijk glad. Ook andere weggebruikers kwamen dinsdagochtend in de problemen vanwege de gladheid.

Het grootste ongeluk gebeurde in Kaatsheuvel op de kruising van de Europalaan en de Horst. Twee afzonderlijke botsingen ontstonden daar. Volgens een politiewoordvoerder waarschijnlijk door de gladheid. Bij de twee ongelukken waren acht voertuigen betrokken. Een kettingbotsing met vijf personenauto's en een aanrijding met twee auto's en een busje. Er raakte daar niemand gewond.

Bron: Brabants Dagblad