Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 08, 2011

Jongeren hebben balletjes- én echt pistool

LOON OP ZAND - Na een melding dat een man in de omgeving van De Wetering in Loon op Zand een vuurwapen had laten zien troffen agenten in de buurt de man aan om wie het zou gaan, een 18-jarige inwoner van Loon op Zand.

Hij bleek echter niet in het bezit te zijn van een wapen. Bij hem was een 22-jarige man, ook uit Loon op Zand. Toen de politie onderzoek deed in de ouderlijke woning van de 18-jarige, in Tilburg, vond ze een balletjespistool van die man. In een woning in Loon op Zand werd een echt pistool gevonden. Dat leek op het wapen dat bij De Wetering was getoond. Ook werd 40 gram cocaïne aangetroffen. De 15-jarige bewoner en zijn 18-jarige broer werden opgepakt, net als de 18- en 22-jarige mannen. De politie onderzoekt waar de vuurwapens vandaan komen.