Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, mei 24, 2011

Doris Baaten is oma in Droomvlucht

KAATSHEUVEL - Doris Baaten, Hugo Haenen, Rosalie de Jong, Jorge Verkroost en Steve Beirnaert zijn te zien in de nieuwe musical Droomvlucht.

De musical is gebaseerd op de Efteling attractie en is vanaf 1 oktober te zien in de Efteling.

Doris Baaten speelt de rol van Oma, Hugo Haenen en Rosalie de Jong kruipen in de huid van elfenkoning Oberon en zijn vrouw Titania. Jorge Verkroost en Steve Beirnaert maken de cast compleet door de rollen van trollenkoning Furius en trol Krakeel op zich te nemen.

Middenin de elfenwereld van de attractie Droomvlucht presenteerden Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties dinsdag de acteurs. De musical Droomvlucht vertelt het verhaal van Lila, een meisje dat zich vergeten voelt in het drukke bestaan van haar ouders. Terwijl ze weer eens logeert bij oma verschijnt er een vuurvliegje dat Lila meeneemt naar de elfen- en trollenwereld.

Hier wacht haar een betoverende reis vol spannende avonturen. De musical is de eerste co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties én de eerste musical gebaseerd op een attractie uit de Efteling.

Op 16 oktober gaat de geheel nieuwe musical Droomvlucht in première in Theater de Efteling.