Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, september 10, 2012

Nog steeds geen bewijs voor kinderlokker

KAATSHEUVEL - De politie heeft nog altijd geen concrete aanwijzingen dat in Kaatsheuvel en Waalwijk een kinderlokker actief is. Het onderzoek loopt nog. Volgens de politie is het een lastige zaak.

Ze neemt de meldingen over een man die kinderen lastig valt serieus, aan de andere kant moet gewaakt worden dat er (te)veel onrust ontstaat.

In augustus kwamen enkele kinderen in de Waalwijkse wijk Baardwijk met verhalen thuis dat ze waren aangesproken door een onbekende man die hen vroeg mee te gaan. De afgelopen tijd kwamen ook enkele meldingen uit Kaatsheuvel.
Deze week is op een aantal basisscholen informatie meegegeven over de meldingen over de kinderlokker. "Het is een dilemma", beaamt de politiewoordvoerder. "We nemen dit soort zaken uiteraard serieus. Maar we begrijpen ook dat dergelijk nieuws voor onrust zorgt." De kans bestaat ook dat kinderen elkaar bij dit soort zaken beïnvloeden. Volgens de politie is een belangrijke rol weggelegd voor de ouders om hun kinderen goed te informeren.
De zaak houdt voorlopig de aandacht van de politie.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home