Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, december 30, 2006

Nieuwe website gemeente Loon op Zand gaat online!

Op drie januari is het zo ver, de nieuwe website van de gemeente Loon op Zand gaat online! Deze nieuwe site biedt veel mogelijkheden. De gemeente Loon op Zand wil alles wat ze belooft, waar maken. Ook wil ze steeds aansluiten op de wens en de behoefte van de bezoeker. De nieuwe website is daarom een website in ontwikkeling. We gaan steeds een stapje verder met onze digitale dienstverlening aan de burger.

Naast algemene informatie en actualiteiten over en van de gemeente, biedt de site via de productencatalogus diensten en producten digitaal aan. Ook is het servicepunt Welzijn, Wonen en Zorg gedigitaliseerd. Vanaf januari 2007 ontsluiten we onze bestuurlijke informatie, zoals B&W-besluiten en stukken behorend bij commissie- en raadsvergaderingen.

Vormgeving
Ook de vormgeving is aangepast. Gekozen is voor de gemeentelijke kleuren, maar in een meer eigentijds jasje. De website past hierdoor beter bij het imago dat de gemeente Loon op Zand nastreeft: open, betrouwbaar en voortvarend, maar ook gemoedelijk, Brabants.

Úw meningDe gemeente hoort graag úw mening over de website. De eerste tien mensen die verbeterpunten aangeven op de site, worden beloond met een waardebon van € 25,00. Raadsleden en medewerkers van de gemeente Loon op Zand zijn van deelname uitgesloten