Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 16, 2007

Kaatsheuvel : "foutje bedankt"

Op de vragen van de VVD - fractie in de gemeenteraad van Loon op Zand stelde Jacky Smit vanavavond de aansprakelijkheid van horeca-ondernemers ter discussie. Ze wilde van de burgemeester weten of de ondernemers ook aangsprakelijk gesteld kunden worden voor wat er binnen honderd meter van hun horecagelegenheid gebeurd. Volgens burgermeester Ria van Hoek was er een A.P.V. en een horecaconvenant.

Na een verontrust telefoontje ben ik naar "Ons cafe" gereden die een laatste waarschuwing had gekregen. Hij werd verantwoordelijk gehouden voor alles wat er aan ongerelheden plaatvonden in het kerkdorp. "Als u nog een keer voor overlast zorgt, dan zijn wij genoodzaakt om maatregelen te nemen", aldus de brief van de burgemeester. Wat blijkt: Nog de politie of de gemeente houdt zich aan het convenant. Alleen de ondernemer. Morgen ga ik hier een verhaal over maken, want de uitbater stond gisteren trillend achter de bar.