Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 20, 2007

Kaatsheuvels carnaval relatief rustig verlopen

Kaatsheuvel - Het openbare carnaval in Kaatsheuvel is relatief rustig verlopen. Afgezien van enkele vernielingen is er niets noemenswaardig voorgevallen. Er is net bekend dat er gevochten is. Bij "Ons Cafe"was het relatief rustig, Luuk Broos van Chalet spreekt van een goed verlopen carnaval, maar het moet gezegd, dat hij er ook alles in het werk gesteld heeft om overlast te voorkomen. Zondagavond als een detective de proef op de som genomen. Weggedoken in mijn auto eens gecontroleerd hoevaak de politie rond reed. Slechts een wagen heb ik in een het half uur dat ik bij Chalet voor de deur stond gezien. En die reed nog met een flinke snelheid. Voor "Ons Cafe" is het niet te hopen dat de publiecaties ervoor gezorgd hebben dat er ninder omzet gemaakt is. Gelukkig mag het cafe, omdat er niets voorgevallen is, gewoon open blijven.

Labels:

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Afgezien van enkele vernielingen is er niets noemenswaardig voorgevallen. Er is net bekend dat er gevochten is.
Wat is er vernield en door wie?

20 februari, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ik heb in Kaatsheuvel anders nog nooit zon slechte carnaval meegemaakt.
Bij chalet konden we gewoon 2 avonden niet binnen(en we zijn 30 plussers kun je nagaan)En toen we eindelijk gisteren een keer binnen mochten leek het wel een kinderopvangcentrum.
Met die kaarten dat sloeg al helemaal nergens op,want al die snotneuzen die binnen waren kochten al kaarten voor de avond erop.
Bij ons cafe was het helemaal om te huilen zo slap,jos heeft duidelijk geleden onder die slechte publiciteit.Kortom carnaval in Kaatsheuvel zwaar klote!

20 februari, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Misschien heeft hij een ouder publiek. Die heb ik nergens gezien. De gemiddelde leeftijd bij Chalet was 18 jaar

20 februari, 2007  
Anonymous Anoniem said...

volgende keer dan maar duidelijk een leeftijdsgrens aangeven in de carnavalsadvertenties. jongeren onder de 16 naar crossroads, families met kindjes naar de werft, senioren naar de gildenbond en 16+ tot 29 jaar naar Chalet en de rest die geen plek weet gewoon gezellig naar ons cafe,en naar het snookercentrum
Wat een gedoe zeg,

20 februari, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Zullen we Chalet vanaf 18 jaar doen dan,dat is een stuk prettiger

01 maart, 2007  

Een reactie posten

<< Home