Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, februari 10, 2007

Onno Hoes versus VCS


Vrijdagavond gaf Onno Hoes, de VVD - voorman van de provincie Noord Brabant de aftrap van een nieuw systeem waarbij de mensen zich veilig moeten voelen. Middels een PDA kunnen inwoners van een gemeente aangeven wat ze opvalt. Dat alles komt in een centrale database waaruit de politie en justitie alle informatie kan halen.
Hoes wenste niet in te gaan op mijn vraag wat hij van het systeem van VCS, een van oorspronk Kaatsheuvelse onderneming vond. Hij ging er niet op in. Het was gezellig. Na anderhalf uur vertrok Hoes naar Heusden, waar een bijeenkomst was over de A59. Omdar er "geen pers"aanwezig was, keerde hij rond 22 uur huiswaarts. Bij VCS was het prima georganiseerd. Er waren zels mensen uit Roosendaal. Het is alleen jammer dat de lokale vevolking het af liet weten.

Labels: