Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, maart 10, 2007

De Vliegende Hollander gooit de trossen los in kaatsheuvel

Op zondag 1 april as. opent de Efteling haar poorten met een spectaculaire nieuwe attractie: De Vliegende Hollander. In deze topattractie reizen bezoekers terug naar de Gouden Eeuw, de tijd waarin de Verenigde Oost-Indische Compagnie haar triomfen vierde, en trotseren zij de vloek van het bekende spookschip uit de eeuwenoude sage. De bezoekers maken er een adembenemende tocht per sloep om uiteindelijk met een spetterende splash in het water te landen. Met De Vliegende Hollander viert de Efteling dit seizoen haar 55ste verjaardag. Een feestje dat met nog enkele andere nieuwigheden wordt gevierd. Zo staat er een nieuwe parkshow, TiTaTovenaar -Tika is jarig, op de planken van het Efteling Theater, wordt op 07-07-´07 de Dag van het Sprookje gevierd en geeft het Efteling Museum een prachtig beeld van het entertainment door de jaren heen. Tijdens de zomermaanden is er de vertrouwde Efteling Zeven Mijls Zomer met extra veel entertainment, sfeervolle Zomeravonden én verlengde openingstijden.

Nieuwe parkshow TiTaTovenaar, Tika is jarig in het Efteling Theater
Het Efteling Theater presenteert dit seizoen een gloednieuwe parkshow: TiTaTovenaar. De show, met als ondertitel Tika is jarig, is gebaseerd op de gelijknamige, populaire serie van begin jaren ´70. Tijdens de 25 minuten durende show maken bekende figuren als TiTaTovenaar, zijn dochter Tika, de Grobbebollen en de tovenaarsleerling Kwark hun opwachting, naast nieuwe figuren als het Heertje. De wonderlijke sfeer in de show is te vergelijken met die van de musical TiTaTovenaar, die in 2005 succesvol in het Efteling Theater stond. Parkshow TiTaTovenaar is dagelijks vier keer (12.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur, 17.00 uur) te bezoeken en tijdens de Efteling Zeven Mijls Zomer zelfs 5 keer (een extra voorstelling om 19.00 uur). Er wordt live gezongen. De parkshow is een extra attractie en gratis toegankelijk voor de bezoekers.

Labels: