Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, maart 26, 2007

Efteling: Vliegende Hollander doorstaat proef

Eén week voor de officiële opening op 1 april, waren 1.000testpassagiers getuige van een spetterende Sneak Preview van DeVliegende Hollander. De nieuwste attractie van de Efteling, eencombinatie van een walk-through, darkride, achtbaan, watercoaster ensplash, beleefde vandaag haar vuurdoop. De eer van de eerste rit kwam tebeurt aan de directie en het projectteam, een aantalEfteling-medewerkers die maandenlang met hart en ziel gewerkt hebben aandeze bijzondere attractie. Daarna trotseerden de overige bezoekers devloek van het spookschip uit de gelijknamige sage. De eerste reactieswaren overweldigend en enthousiast. De komende week zal de Eftelinggebruiken om de attractie tot in de laatste finesses gereed te makenvoor de komst van de eerste bezoekers op 1 april.
De Vliegende Hollander werd vrijwel helemaal in eigen huis bedacht enontwikkeld. De directie en medewerkers staan te popelen om hun nieuweattractie aan het grote publiek te laten zien.

Labels: