Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, maart 13, 2007

Nationale Schoonmaakdag 17 maart 2007

Kaatsheuvel / De Moer Een beter milieu begint bij jezelf. Dat was enige jaren geleden een uitspraak om mensen bewuster te maken van de natuur. Nog steeds is deze uitspraak actueel.
Als je naar school of werk fietst of als je lekker aan het wandelen bent in het bos en je kijkt goed om je heen, dan zie je wel het een en ander liggen. Spullen achteloos achtergelaten door mensen die zich niet bewust zijn van de gevolgen die deze vervuiling met zich meebrengt. Niet alleen voor ons, mensen, maar ook voor de dieren. Ook zij moeten een leefbare plek op aarde behouden.

Wist je dat een plastic zak circa 20 jaar rondzwerft enen een aluminium blikje wel z’n 80 jaar.
Erg lang vind je niet….

Voel je je aangesproken om je in te zetten voor een schoner milieu? Kom dan meehelpen tijdens de Nationale Schoonmaakactie in de natuur. Het verzamelpunt voor iedereen die mee wil helpen de natuur leefbaar te houden voor mens en dier is:

Patrycentrum ’t Moaske
Middelstraat 24 in De Moer

Zaterdag 17 maart 2007
Aanvang 08.45 uur
Einde 13.00 uur

Labels: