Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, april 14, 2007

Besluitenlijst College

Kaatsheuvel - Omdat de besluiten van het college moeilijk te vinden zijn staan ze voortaan ook op deze site.

1. Het college heeft besloten een subsidie van € 944,00 te verlenen aan de Kaatsheuvelse gymnastiekvereniging ter tegemoetkoming in het financiële tekort dat is ontstaan door een
arbeidsconflict met een tweetal docenten. Het bedrag van € 944,00 wordt beschikbaar gesteld op grond van de beleidsregel "financiële steun aan noodlijdende organisaties". (Besloten in de B&W ergadering d.d. 3 april 2007)
2. Besloten wordt aan de gemeenteraad het voorstel te doen om Restaurent De Molen in Kaatsheuvel aante wijzen als locatie voor het voltrekken van huwelijken en het registreren van partnerschappen. Besloten in de B&W vergadering d.d. 3 april 2007)
3. Op 21 december 2006 is er door het sectorhoofd Openbare Werken besloten tot het niet aanleggen vn een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats ten behoeve van de aanvraagster wonende aan het Multatulihof te Kaatsheuvel. Aanvraagster heeft hiertegen op 26 januari 2007 bezwaar ingediend. Aangezien het bezwaar gericht is tegen het medische rapport van het CIZ én het verzoek conform het gemeentelijke beleid beoordeeld is, dient het bezwaar ongegrond verklaard te worden. (Besloten in de B&W vergadering d.d. 3 april 2007)
4. In verband met het realiseren van het Bruisend Dorpshart is sloop van de panden Huijgenstraat 48, 50 en 54 noodzakelijk.

Labels: