Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, april 24, 2007

Regionaal nieuws

Ter hoogte van Waspik op de A59 heeft vanavond zich een ernstig ongeval voorgedaan. Rond 01.00 uur werd er grote brand gegeven ter hoogte van de Spinder in Tilburg het sein GROTE BRAND gegeven.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

24 april 2007

Politie verzorgt afzetting brand Spinder

TILBURG – Kort na middernacht brak in een afvalberg van vuilstortplaats De Spinder aan de Vloeiveldweg brand uit. De afvalberg die voornamelijk uit huisvuil bestond lag in een kunstmatig gevormde kuil. Terwijl de politie de afzetting regelde schaalde de brandweer op naar grote brand en rukte uit met groot materiaal. Het Blauwe Meer deed dienst voor de waterwinning. De Regionale Officier Gevaarlijke Stoffen van de brandweer verrichte luchtmetingen. Er werden geen schadelijke stoffen waargenomen.

Kort nadat enkele shovels zand op het brandende vuil stortte kon de brandweer kort na 04.00 uur het sein brandmeester geven.

BRON: http://www.politiemwb.nl/

Groetjes

24 april, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

bedankt!

24 april, 2007  

Een reactie posten

<< Home