Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, mei 29, 2007

Conflict over huisvesting diaken Brok

KAATSHEUVEL - Tussen diaken Willem Brok en het bestuur van de parochie Kaatsheuvel is een conflict ontstaan rond de huisvesting van de diaken. Brok werkte tot eind vorig jaar in de Emmaus-parochie in de Reeshof in Tilburg. Daarna kwam hij naar de parochie Kaatsheuvel. Wel heeft Brok nog een woning in Tilburg. "Dubbele lasten zijn altijd vervelend", zegt Brok. Verder wil hij niet op de kwestie ingaan.
Ook woordvoerder Christ van Wezel van het Kaatsheuvelse parochiebestuur houdt zich op de vlakte. "Het heeft onze zorg", is het enige wat Van Wezel in deze kwestie kwijt wil. Gisteren was ook onduidelijk of Brok dit weekend voorgaat in de Kaatsheuvelse parochie. September vorig jaar berichtte het Brabants Dagblad dat Willem Brok samen met zijn vrouw Leonie in Kaatsheuvel ging werken en zijn intrek zou nemen in de pastorie van de St. Janskerk aan de Hoofdstraat.

Dit artikel stond begin deze maand in de krant. Sindsdien is er niets naar buitengekomen. Alleen dat Brok zich ziekgemeld had. Wie weet er meer?

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Zo ben ik ook benieuwd naar de uitslag of de st. jozefkerk aangewezen wordt tot rijksmonument.
volgens persbericht gemeente zou dat eind mei 2007 bekend moeten worden gemaakt aan STERK.

29 mei, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Nou volgens mij heeft hij zich niet ziekgemeld,hij heeft 3 weken geleden de doop van mijn achterneefje nog gedaan.

29 mei, 2007  

Een reactie posten

<< Home