Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 27, 2007

RKC heeft een regiofunctie


Kaatsheuvel / Waalwijk - Vanmorgen zijn er veel Kaatsheuvelnaren afgereisd vaar Venlo om de alles beslissende wedstrijd VVV-Venlo – RKC –Waalwijk te zien. Gisteren hoorde ik Martijn van Bijnen, die al vroeg met de supportersbus naar Venlo vertrokken is zeggen: “Het wordt feesten of huilen morgen.” RKC-Waalwijk dat 20 jaar onafgebroken in de eredivisie uitkomt moet normaal gesproken in de eredivisie kunnen blijven. Het hangt af van de inzet van de spelers. Als ze zo spelen als afgelopen donderdag is het ongetwijfeld vanavond feest in Waalwijk. Maar ook de Venlonaren maken zich op voor een feestje. De ploeg gaat ervan uit dat ze promoveren. Hopelijk kunnen we om 16.30 uur zeggen dat we volgend jaar naar RKC –Ajax kunnen. Het is aan Ad Passier en Mark Wotte om er een elftal neer te zetten het een écht RKC hart. En niet dat Oom Ben weer bij moet springen.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het is nu nog een klein kwartier te gaan en ik luister nu naar rtv midden brabant naar Marjolein, het ziet er niet echt goed uit voor die waalwijkse club. als ze verliezen zal dat in financieel opzicht een catastrofe worden vrees ik.

27 mei, 2007  

Een reactie posten

<< Home