Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 18, 2007

Dolf Jansen aan start Pleinloop

KAATSHEUVEL - Een groot aantal bekende namen zaterdag bij de Pleinloop in Kaatsheuvel.

Naast snelle mannen als Greg van Hest uit Tilburg en Luc Krotwaar uit Eindhoven, verschijnt bijvoorbeeld ook cabaretier Dolf Jansen aan de start van de wedstrijd over tien kilometer. Jansen is fervent hardloper en traint op schema's van Ad van Hest, atletencoördinator van de Kaatsheuvelse Pleinloop.
De Nederlanders, onder wie ook Merel de Knegt uit Loon op Zand, nemen het op tegen hardlopers uit de hele wereld. Vanwege het sterke veld hoopt de organisatie dat dat er in ieder geval tien mannen tijden lopen onder het half uur.
De Pleinloop begint zaterdag om 18.00 uur met de KidsRun. Om 19.30 uur gaat de seniorenwedstrijd van start met afstanden over 5 en 10 kilometer.
De start is vanaf de Peperstraat en de finish een stukje verderop in de Marktstraat. Na de wedstrijd, zo rond 21.00 uur is er een afterparty met de Kaatsheuvelse coverband GROK.

Labels: