Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, mei 29, 2007

Kaatsheuvel: Gemeentelijke brievenbus “gekraakt”


Persbericht gemeente Loon op Zand

Kaatsheuvel: In het Pinksterweekend is door onbekenden post uit de brievenbus van het Gemeentekantoor aan de Nieuwe Markt 1 ontvreemd. Diverse poststukken zijn in de omgeving teruggevonden, maar het is niet bekend of en zo ja hoeveel brieven zijn zoekgeraakt.

Aan het einde van het Pinksterweekend ontdekte een omstander dat een aantal jongeren de brievenbus van het gemeentekantoor probeerde te “legen”. Toen de inmiddels gewaarschuwde instanties ter plaatse kwamen waren de daders gevlogen. Een aantal brieven is teruggevonden in de omgeving; deze zijn nadat ze gedroogd waren, afgegeven op het Gemeentekantoor en naar de behandelende afdelingen doorgestuurd. Het is onbekend of er poststukken door de daders zijn meegenomen of weggegooid.
Het kan daarom zijn dat brieven van inwoners niet zijn aangekomen en dus niet behandeld kunnen worden.
Als u vermoedt dat uw brief mogelijk niet op de juiste plaats terecht is gekomen, neemt u dan even contact op met het Gemeentekantoor, telefoonnummer 0416-289111.

Op korte termijn zal de bewuste brievenbus inbraakveiliger worden gemaakt. Verder wordt aangeraden uw correspondentie te richten aan Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel en deze bij voorkeur niet te deponeren in de brievenbus Nieuwe Markt 1.

Labels: