Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juni 13, 2007

Efteling en Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Kaatsheuvel - Vandaag ondertekenden de Efteling en de Tilburgse Fontys Hogeschool voor de Kunsten uit Tilburg een intentieverklaring met het oog op een verdere vruchtbare samenwerking op het vlak van live entertainment en theaterproducties.

Innovatie
De Efteling en Fontys Hogeschool voor de Kunsten zijn ervan overtuigd dat innovatie voortkomt uit ontmoeting en samenwerking tussen praktijk en school. Onder het motto ‘lerend werken en werkend leren’ hebben beide hun samenwerking op het vlak van live entertainment en theaterproducties officieel vastgelegd in een intentieverklaring.
Rien van der Vleuten, algemeen directeur bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten: “Voor onze studenten is de Efteling een aantrekkelijke leerschool. Zij staan er in direct contact met publiek en kunnen er rekenen op bijzondere theatervoorzieningen en -ervaringen.”
Olaf Vugts, directeur Marketing & Development bij de Efteling: “De Efteling is blij een boeiende belevingsplek te kunnen bieden voor jong talent. Bovendien blijft het Efteling Entertainment met deze samenwerking in verbinding met de jongste ontwikkelingen binnen de verschillende kunstdisciplines.”

Labels: