Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juni 19, 2007

KERMIS KAATSHEUVEL met een tintje GTST

Van vrijdag 29 juni t/m dinsdag 3 juli wordt Kaatsheuvel is het kermis in Kaatsheuvel. De opening van de kermis vindt plaats op vrijdag 29 juni om 14.00 uur. De overige dagen is de kermis vanaf 14.00 uur geopend en duurt tot 24.00 uur.

Ook dit jaar staan er weer veel attracties , zoals onder andere De Booster, Draaimolen, Schietsaloon, Funny Flight, Lijntrek/bussensport, Schuivenspel, Lucky Cranes, Dart Games, Techno Dance en natuurlijk Autoscooter. Daarnaast zijn er de nodige eetgelegenheden, waar u terecht kunt voor onder meer gebak, nougat/suikerwaren, paling en vis, suikerspin/popcorn en natuurlijk poffertjes.

Zaterdag 30 juni is er een “meet en greet” acteur Marc van Eeuwen, bekend als Jack van Houten uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden en Voetbalvrouwen, is vanaf 20.00 uur aanwezig op het kermisterrein.

Labels: