Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juni 16, 2007

Commentaar

De website van Omroep Brabant meldde om 01.40 uur het volgende:

Opnieuw brand bij vleessnackfabriek Van Loon in Tilburg



TILBURG - Vrijdagavond is opnieuw brand uitgebroken bij vleessnackfabriek Van Loon in Tilburg aan de Wegastraat. De grote brand is niet overgeslagen naar de aangrenzende bedrijven Dronk en Strizo. Zaterdag om 01.00 uur was de brand onder controle.

Bij het bedrijf Strizo worden kunststof vloeren en wanden gemaakt. Dronk maakt bedrijfswagen-onderdelen. Het gaat om een grote brand op industrieterrein Loven waarvan de rook in de richting van Berkel-Enschot gaat. Maandagavond was er ook al brand bij de vleessnackfabriek Van Loon. Toen raakte een man lichtgewond.

De berichtgeving rond de grote brand waar zelfs grip 2 gegeven werd was zeer verwarrend. Eerst meldde de zender dat de brand wel was overgeslagen en op de radio was niets te horen. De politie heeft de bevolking via SMS-alert verzocht om ramen en deuren te sluiten. Ligt hier geen taak voor "rampenzender" Omroep Brabant?

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Heb jij die radio altijd aanstaan dan. Ik nooit nl.
Dat sms alert is een goede zaak hiervoor vervolgens vind ik wel dat omroep brabant er dan duidelijk op moet inhaken.

16 juni, 2007  

Een reactie posten

<< Home