Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juli 03, 2007

Kaatsheuvel : Drie vrouwen gearresteerd na vechtpartij in Efteling

KAATSHEUVEL: Zondagmiddag is een woordenwisseling tussen bezoekers bij de ingang van een attractie uitgelopen op de mishandeling van een 39-jarige vrouw uit Gouda. De politie arresteerde op aanwijzing van de Beveiliging drie meiden van 16,16 en 17 jaar uit Gorinchem.
Een 39-jarige vrouw uit Goud zag terwijl zij met haar gezin in de rij stond voor een attractie dat er voor hen een groepje meiden stond te wachten. Een van die meisjes schreef met een pen op een muur. De vrouw uit Gouda tikte dat meisje op haar schouder en vroeg haar daarmee te stoppen. Vervolgens werd ze door dat meisje uitgescholden voor snol. Nadat ze de attractie had gedaan, sprak ze buiten dat meisje over die belediging aan. Hierop werd ze gelijk door één van die meden tegen haar lichaam getrapt. Ook werd ze door dat meisje en haar twee vriendinnen bespuugd . Ze pakte dat meisje bij haar haren waarna ze opnieuw getrapt en geslagen werd… Ook trok een van de daders heel hard aan haar haren , waardoor zij een flink pluk haar verloor. Medewerkers van het attractiepark hebben daarop ingegrepen en de drie verdachten apart gezet en overgedragen aan de politie. De ‘dames’ zijn verhoord. Ze krijgen een proces-verbaal.

Labels: