Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juli 16, 2007

Man aangehouden na mishandeling vriendin en vernielingen aan auto’s

Kaatsheuvel - WAALWIJK : De politie heeft zondagavond omstreeks 21.55 uur op de Professor van “t Hoffweg een 26-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden die daar ter plaatse zijn 24-jarige vriendin uit Sprang-Capelle zou hebben mishandeld. Tevens had hij een trappende beweging gemaakt naar het hoofd van een 34-jarige Waalwijker. Ook had hij de binnenspiegel van diens auto vernield. Verder had de verdachte over de auto, een Ford Kia, van een 54-jarige Waalwijker gelopen. De verdachte is in verzekering gesteld.
De politie ging ter plaatse nadat gemeld was dat op de meubelboulevard bij een pinautomaat een man en een vrouw een hevige ruzie hadden met elkaar waarbij werd gevochten. Ter plaatse wezen omstanders een stelletje aan. Zowel de man als de vrouw was hevig onder invloed van alcohol. De vrouw vertelde dat ze hysterisch was geworden en haar vriend toen een stomp in de buik had gegeven. Ze had zelf een blauw en opgezwollen linkeroog en op haar gezicht zat bloed. Haar vriend (!) had een kapot T-shirt en krassen op zijn armen. Omstanders verklaarden dat de manlijke verdachte op de motorkap van een auto had staan dansen. Ook had hij een toeschouwer die wilde ingrijpen geslagen. Een andere getuige had gezien dat hij wel degelijk zijn vriendin in elkaar geslagen had. Hierop werd besloten de verdachte aan te houden. Een nader onderzoek wordt ingesteld naar alle feiten die hebben plaats gevonden. De vriendin maakte vandaag bekend dat zij geen aangifte doet. Dit is overigens niet noodzakelijk om dit soort zaken te vervolgen.

Labels: