Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, augustus 22, 2007

Gordon vervangt Sita op Efteling Zomeravond

Kaatsheuvel - Zaterdag, 25 augustus a.s., vervangt Gorden Sita tijdens de laatste Zomeravond van de Efteling Zeven Mijls Zomer. Sita heeft haar optreden moeten afzeggen omdat ze is opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ziekte van Lyme. Eerder deze maand moest Gordon zijn optreden afzeggen wegens televisieopnames. Zaterdag a.s. geeft hij alsnog een spetterend optreden in de Efteling. Tijdens de laatste Zomeravond van de Efteling Zeven Mijls Zomer is het park tot middernacht geopend en zijn er gratis live optredens.

Zomeravond mét Verrassingsact
De optredens van de Zomeravonden vinden plaats op een groot podium op de Speelweide van de Efteling. Op zaterdag a.s. ziet het programma er als volgt uit:
19.45 - 20.15 uur Verrassingsartiest
20.30 - 21.00 uur Jan Keizer
21.15 - 21.45 uur Gordon
22.00 - 22.30 uur Wesley
22.45 - 23.15 uur Karin Bloemen

Naast de artiesten die al bekendgemaakt zijn, treedt er zaterdag a.s. een verrassingsact op, die pas op de avond zelf bekendgemaakt wordt. De dag vóór het optreden wordt de artiest op www.efteling.com alvast cryptisch omschreven.

Labels: