Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, augustus 18, 2007

Politie arresteert automobilist na verlaten plaats ongeval

KAATSHEUVEL – De politie heeft vrijdagvmorgen rond de klok van 05.45 uur in een woning in Kaatsheuvel de 27 jarige bewoner aangehouden. De man wordt verdacht van het verlaten plaats ongeval op de Midden Brabantweg in Tilburg. De man legde op het bureau een bekennende verklaring af.

Na verkregen melding stelden agenten een onderzoek in op de Midden Brabantweg. Daar troffen ze ter hoogte van de verkeerslichten bij de afslag Loon op Zand, een zwaar beschadigde auto. Het sporenbeeld wees uit dat het vermoedelijk een eenzijdige aanrijding betrof. De bestuurder verloor vermoedelijk de macht over het stuur waarna zijn auto tegen de vangrail botste. In zijn woning in Kaatsheuvel troffen de agenten de eigenaar aan. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Een ademtest wees uit dat hij 630 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Labels: