Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, oktober 05, 2007

Kaatsheuvel laat jeugd alleen bij Dorpshart

KAATSHEUVEL - "Jammer." Dat is het wat diplomatieke oordeel dat jongerenwerker Tjo van Straalen velt over de afwezigheid van de gemeente op een avond over het Bruisend Dorpshart voor Kaatsheuvel. Voor de gemoedstoestand van de jongeren zelf heeft Van Straalen een wat robuustere omschrijving: "Ze waren echt pissed.".

Tien jongeren woensdagavond in jongerencentrum Crossroads. "De gemeente zelf had erom gevraagd. Een ambtenaar of bestuurder hebben we niet gezien."
De gemeentewoordvoerder trekt ruiterlijk het boetekleed aan: "Een beleidsmedewerker zou erbij zijn, maar aan het eind van de middag kwam daar iets tussen. We zullen kijken of we de jongeren alsnog bij het Bruisend Dorpshart kunnen betrekken". De jongeren kwamen zonder gemeentesteun toch tot een lijstje van aanbevelingen: jongerencentrum, betaalbare woningen voor jongeren, gezellige cafés, leuke winkels, goede parkeerplaatsten, Nightliner, discotheek en evenementenplek. Bron: Brabants Dagblad

Labels:

8 Comments:

Anonymous Anoniem said...

SCHANDALIG!!!
Gewoon niet op komen dagen sjonge jonge.
doen ze dat ook bij vergaderingen in het gemeentehuis?
gewoon niet komen?
mensen nemen de tijd voor de gemeente maar de gemeente geen tijd voor de mensen!

05 oktober, 2007  
Anonymous Anoniem said...

@ Anoniem
Ik trek me uw reactie toch wel aan echter, ik wist als raadslid in onze gemeente Loon op Zand helemaal niet eens dat er een bijeenkomst was in Crossroads. Ik begrijp uit het krantenartikel dat er enkel een ambtenaar uitgenodigd zou zijn geweest die achteraf niet kon komen, een vervanging is niet geregeld.
Wat ik ook uit het artikel kan opmaken is dat er geen nieuwe ideeen zijn toegevoegd.

05 oktober, 2007  
Anonymous Anoniem said...

zo zie je hoe het bestuur van de gemeente denkt over haar inwoners.

is trouwens wel een mooie smoes om de plannen van de gemeente gewoon door de strot te duwen.

ideen worden gemaakt als mensen met de overheid kunnen praten en vragen stellen , of is dat een verkeerde gedachte ,

kan mijn naam niet zetten in said , maar ben p hamers

05 oktober, 2007  
Anonymous Anoniem said...

@ p. Hamers
Wat er in het bruisend dorpshart komt is toch al bekend, het bidbook is immers vastgesteld. de gebruikersgroep heeft hieraan ook meegewerkt, de bevolking oud en jong heeft op de bruisende marktdag in juni hun ideeen kunnen melden, de ideeen van de jongeren heb ikzelf echt al eerder gehoord bij de politieke cafés die bij de verkiezingen zijn geweest.

05 oktober, 2007  
Anonymous Anoniem said...

En het is ronduit schandalig dat die jongeren zo zijn alleen gelaten,,ik zou ook pissed zijn geweest. Graag zou ik een reactie van de wethouder in het krantenartikel gezien willen hebben. Nu haalt een gemeentewoordvoerder de kolen voor hem uit het vuur. Te gek voor woorden.

05 oktober, 2007  
Anonymous Anoniem said...

heb het bidbook opgeslagen , en zal dan eens kijken op hoeveel punten hiervan afgeweken wordt .
heb al eerder een voorbeeld gegeven van het drieluik , net het punt van de bevolking werd geschrapt.
en ook nu gaat het weer zo.

het hele gemeentebestuur is kaatsheuvel aan het verkopen aan waalwijk.

p hamers

05 oktober, 2007  
Anonymous Anoniem said...

ik ben dus nog iemand van de tijd van el toreno ( in het kleine zaaltje bij smit ) toen was er nog iets te beleven in kaatsheuvel dus .

p hamers

05 oktober, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ja wij als bewoners maogen weinig meer zeggen,want dan zeggen ze er is geen geld voor enz
Er is genoeg geld,maar die besteden ze liever ergens anders aan,aan dingen die van buiten ons land komen,ben niet discriminerend maar het is wel zo,die worden overal mee geholpen en bij als ned bevolking kunnen maar betalen

11 oktober, 2007  

Een reactie posten

<< Home