Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, oktober 22, 2007

Spelregels project Woonhoven vastgesteld


Kaatsheuvel - Het college van B en W van de gemeente Loon op Zand heeft op 17 oktober jl. de ‘ Selectieleidraad De Woonhoven’ vastgesteld. Deze selectieleidraad geeft de spelregels weer die gelden voor de ontwikkelaars die in aanmerking willen komen voor het ontwikkelen van dit deelproject. Woonhoven maakt onderdeel uit van het project “’t Bruisend Dorpshart” in Kaatsheuvel.

‘Woonhoven’ is het gebied dat gesitueerd is ten zuiden van de oude brandweerkazerne en wordt omsloten door de Huygenstraat en de Vondelstraat. Het project omvat ca. 100 woningen en ongeveer 95 halfverdiepte parkeerplaatsen alsmede het woonrijp maken van de binnenterreinen voorzien.

De afgelopen weken hebben enkele tientallen gegadigden zich aangemeld. Conform de procedurevoorschriften van de leidraad wordt eind februari 2008 de definitieve keuze voor de ontwikkelaar van Woonhoven bekend gemaakt. Het college van B en W wordt bij deze keuze geadviseerd door een selectiecommissie, waarvan de samenstelling op 17 oktober jl. door het college van B en W is vastgesteld.

De genoemde selectieleidraad ligt ter inzage in de gemeentewinkel, aan de Nieuwe Markt in Kaatsheuvel.