Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, oktober 20, 2007

Sandra Schuurmans; Overzichtexpositie schilderijen , foto’s en creaties

Van 28 oktober t/m 7 december 2007 is in het gemeentehuis te Kaatsheuvel de expositie van Sandra Schuurmans te bezichtigen.

Deze expositie biedt u een overzicht van het werk van de beeldend kunstenaar. Haar werk bestaat voornamelijk uit schilderijen, maar ook foto’s, beelden en andere creaties komen aan het bod. Thema’s die steeds weer terugkeren in haar kunstwerk zijn: de verstrikking van de psyche, de schoonheid van het grote loslaten en het zoeken naar essentie. Dit uit zich in werken met veel kleur, figuratieve en non – figuratieve voorstellingen. Wij nodigen u van harte uit bij de opening aanwezig te zijn op zondag 28 oktober om 15.00 uur.
De expositie vindt plaats in de expositiehal van het gemeentehuis, Nieuwe Markt 1 te Kaatsheuvel.

De expositie is vrij te bezichtigen op 28 oktober van 15.00 uur tot 17.00 en verder tot/met 7 december tijdens de openingsuren van het gemeentehuis van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van maandag t/m donderdag van 13.30 tot 17.00 uur.