Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, oktober 19, 2007

Assepoesterweek in de Efteling

Activiteiten rondom musical Assepoester in de week van 22 tot en met 28 oktober

Tijdens de herfstvakantie van 22 tot en met 28 oktober presenteert de Efteling de Assepoesterweek. In deze week worden Efteling-bezoekers alvast in de stemming gebracht voor de musical Assepoester, die vanaf 14 november te zien is in het Efteling Theater. Tijdens de Assepoesterweek kunnen kinderen o.a. meedoen aan een zang- en walsworkshop of op de foto gaan als prins of prinses. En wie past het glazen muiltje?

Tijdens de Assepoesterweek van 22 t/m 28 oktober vinden er dagelijks activiteiten plaats in het park met als thema Assepoester. Zo rijdt de prins in zijn koets door het park op zoek naar zijn ‘Assepoester’. Welk meisje past het glazen muiltje? Op het Dwarrelplein zijn er ook extra activiteiten zoals een zang –en walsworkshop en in het Efteling Theater kunnen kinderen op de foto als prins of prinses.

Assepoester en Winter Efteling
Op de laatste dag van de Assepoesterweek, 28 oktober, sluit de Efteling haar poorten om ze vervolgens pas weer te openen op 8 december. Dan begint de negende editie van de Winter Efteling. Wel kunnen gasten vanaf 14 november al genieten van de internationaal bekroonde musical Assepoester. Assepoester is de derde productie die de Efteling in samenwerking met Albert Verlinde en Roel Vente op de planken zet. In de musical heeft zangeres Do de titelrol.

Assepoester is vanaf 14 november 2007 alleen te zien in het Efteling Theater. Kaarten kunnen telefonisch worden gereserveerd via: 0900-0161 (€ 0,25 p/m), 7 dagen per week van 09.00 tot 20.00 uur of via www.efteling.com.