Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 09, 2007

Loons ambtenarencorps bijna op sterkte

Kaatsheuvel – Na enkele jaren van veel verloop is het ambtenarencorps van de gemeente Loon op Zand bijna op sterkste. Dit meldde burgemeester Ria van Hoek donderdagavond tijdens de Algemene Beschouwingen “We hebben in 2007 een flinke tour de forse gehad om onze afdelingshoofden te werven. Per 1 juli hadden wij ons team compleet en vervolgens de organisatie van daaruit verder uitgerold. Wij gaan nu per 1 januari de kantelling doormaken waardoor er veel in de organisatie gaat veranderen en verbeteren. In overeenstemming brengen met de wens van deze raad en dat zal de burger merken”, aldus de burgemeester. Bijna alle fracties waren vol lof over het ambtenarencorps en spraken deze ook uit. Gemeentebelangen ging zelfs zover om voor te stellen om het kerst iets speciaals te doen voor de organisatie. “Er klinkt vertrouwen uit. En daar zijn wij, en ik als portefeuillehouder zeer blij mee.”, De burgemeester kwam ook terug op het feit dat vele zaken in 2007 zijn blijven liggen en doorgeschoven moeten worden naar 2008. “Dat komt dat wij een hoge ambitie hebben. Dat is goed want dat voorkomt dat je achterover gaat leunen. Maar het is jammer dat het niet allemaal gerealiseerd kan worden in het jaar dat het gepland staat”.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ja,
50 % inhuurkrachten. Wat kost dat niet Burgemeester. Ga aub terug naar Lith !!!!!!!!!!!!!
een ambtenaar

12 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Jaja, 50 % inhuurkrachten, waarvan een gedeelte voormalig personeel wat weer wordt ingehuurd.
Maar over de onvrede bij de ambtenaren en het opzeggen van vertrouwen in leidinggevend wordt niet gesproken. Hang de vuile was nu eens buiten en doe niet zo schijnheilig dat alles in orde is bij de gemeente LoZ.
een insider

13 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home