Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 17, 2007

Bekema kwelgeest voor Desk

Na twaalf minuten wedstrijd tegen Papendrecht keek DESK al tegen een 0 - 2 achterstand aan. Twee keer achter elkaar sneed Ronald Bekema door de DESK - defensie en liet doelman Emiel Aalberts kansloos. Tijdens de eerste helft leek DESK zich gaandeweg te herpakken. De ploeg kwam iets meer in de buurt van het doel van de tegenstander. . Kort voor rust had DESK nog kansen op de gelijkmaker. Een schot voorlangs, waar Mark Klijn net de voet niet tegen aan wist te krijgen en een kopbal op de lat buiten bereik van van der Werf sloten de eerste helft af. Na de thee leek de thuisploeg iets sterker te worden, maar Papendrecht kreeg in de 70e minuut een strafschop. Bekema scoorde van 11 meter zijn derde doelpunt. Tien minuten was het weer raak. Emile Aalbers haalde een doorgebroken speler in het strafschopgebied met de hand onderuit. Bekema bepaalde de eindstand op 1-4. Na de wedstrijd maakte iedereen zich meer zorgen om de zieke voorzitter dan om de nederlaag. Namens iedereen: Piet, veel sterkte!!!!