Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 10, 2007

Ook cafe Jan Smit moet eraan geloven

 
Posted by Picasa

9 Comments:

Anonymous Anoniem said...

He dat waren die 2 vanochtend zwaaiend uit het raampje. Er staat nu zelfs een kerstman op de vensterbank toch nog beetje gezelligheid.
Ik hoop niet dat het gaat stormen vannacht want dan vliegen alle dakpannen de lucht in.
groetjes Jacky

10 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Wat komt er nu eigenlijk voor in de plaats kunnen ze dat eens niet vertellen?
Daar moeten ze bij de gemeente toch van op de hoogte zijn neem ik aan?
Ik heb al zo mijn vermoedens vrees ik.

10 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ik vrees appartementen, want daar hebben we er nog niet genoeg van.....
Wat er stond komt in ieder geval niet meer terug..

10 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Wat een verschrikkelijk gezicht, om iets waar iemand jarenlang voor heeft moeten knokken en ploeteren, zo gesloopt te zien worden.....................

10 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ik vrees ook appartementen.
Ik denk dat het op de markt altijd zo levenloos zal blijven,er wonen teveel mensen om heen,dus er komen teveel bezwaren voor horeca,bv als het beach soccer is moet het om 12 uur stil zijn.
Ik zie er geen heil in dat ons cenrum ooit bruisend gaat worden,de gemeente houd de burgers finaal voor de gek heb ik het idee.
Ze hadden iemand de kans moeten geven het cafe op te knappen en nieuw leven in te blazen,een stuk historie is verloren gegaan.

10 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

De erven hebben het uiteindelijk verkocht. Daar kan verder niemand iets aan doen. Wat wel van belang is wat er voor terugkomt. Dat heeft wethouder Hans Waijers in eigen hand

11 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

dat Jacky-ding had zich beter destijds druk kunnen maken om wat Jan en zijn mensen hebben geprobeerd inplaats van nu zo schaamteloos over zwaaiende mannen en waaiende dakpannen te schrijven. Stuitend!! Mede dankzij haar partij is wat geprobeerd werd in de kiem gesmoord. Maar ach, het was niet voor de superrijken bedoeld en dan interesseert het de VVD niet zo.

11 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Wat hebben ze geprobeerd dan?Vertel

11 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

"Mede dankzij haar partij is wat geprobeerd werd in de kiem gesmoord. Maar ach, het was niet voor de superrijken bedoeld en dan interesseert het de VVD niet zo."
Wat is er geprobeerd? En wat heeft de VVD in de kiem gesmoord? De VVD fractie heeft constant gezegd dat het gebied Peperstraat Hoofdstraat bij het bruisend dorpshart gebied betrokken moest worden. Maar daarin stonden en staan we alleen.
Superrijken? Wat een onzin, dan weet je echt niet waar je over spreekt. Uren, heb ik gesproken met Jan Smit over het Bruisend Dorpshart en onze visie daarover kwam overeen met die van hem.
Voor de rest ga ik niet meer reageren op anonieme reageerders op dit web-log. Tabé voor hetzelfde geld bent u een van de raadsleden die zijn / haar nek niet durft uit te steken.

12 december, 2007  

Een reactie posten

<< Home