Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, december 09, 2007

Politie arresteert van wegens mishandeling echtgenote

KAATSHEUVEL: De politie heeft vannacht, de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 04.35 uur op zijn woonadres in Kaatsheuvel een 36-jarige man aangehouden die verdacht wordt van het mishandelen van zijn 34-jarige echtgenote. Het incident vond plaats na afloop van een feestje van een familielid elders in Kaatsheuvel.De politie kreeg omstreeks 04.00 uur een melding van een conflict in een woning in Kaatsheuvel. Ter plaatse hoorden de agenten dat na afloop van een feestje een 34-jarge vrouw, die te geëmotioneerd was om een verklaring af te leggen, door haar echtgenoot was mishandeld. Hij zou haar voor de woning geschopt en geslagen hebben. Twee getuigen hebben de verdachte weggetrokken, naar huis gebracht en in bed gelegd. De Chef van dienst besloot de verdachte thuis aan te laten houden. Hij is in verzekering gesteld. Vermoedelijk heeft de drank een grote rol gespeeld bij het incident. De politie is nog doende met het opnemen van een aangifte van het slachtoffer.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

"een feestje van een familielid elders in Kaatsheuvel"
Waar was dat feestje?
Toch niet in de Vogelenzang. Wat een takkeherrie was het daar in de nacht van zaterdag op zondag.

10 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

O dat is onder andere iedere week prijs hoor daar in vogelezang,zomer of winter,het lijkt wel of ze een disco buiten hebben staan.
En om op die vrouw terug te komen,maak snel dat je wegkomt daar,want als het 1 keer doen dan gaat het geheid nog een keer gebeuren.
Kies voor jezelf!

10 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Inderdaad wat een herrie!! Dáár moet de politie eens wat aan doen!

10 december, 2007  

Een reactie posten

<< Home