Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, december 06, 2007

Eigenaar Wit Kasteel bedankt Loons college

Kaatsheuvel - In een email heeft de heer de Puntert, eigenaar van het Kasteel in Loon op Zand het college en Hans Waijers in het bijzonder bedankt voor hun doortastend optreden tijdens de kraak van het kasteel. Misschien is deze mail een doorbraak en is de gemeente door haar optreden weer on speaking terms met De Punter, die van plan is om het kasteel tegen kraken te laten beschermen. De "bullekak" heeft blijkbaar toch maar een klein hartje.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Way to go Jan: bullekak en De Punter!

Helaas zat hij er vandaag niet bij in het item van Omroep Brabant (fragment is te vinden op de site van VVD Loon op Zand)

06 december, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

Ik weet niet of hij er was?

07 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Hans Waijers zal wel weer, zoals gewoonlijk, het een en ander geregeld hebben met dhr. de Punter. Let op mijn woorden de bouwvergunning voor het Witte Kasteel is binnenkort verleend.

M. Braspenning

07 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

@braspenning

Ik vrees er ook voor.

07 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Braspenning: Een bouwvergunning moet altijd verleend worden als er geen bezwaren zijn zoals de Monumentenwet. Daar kan dus niets geregeld worden door Waijers zoals jij zegt. En waaruit jullie vrees bestaat, is mij ook niet duidelijk.

En het gaat om De Pundert, wel zo netjes om zijn naam correct te schrijven (zie ook eerste post).

07 december, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

Vermoedelijk komen er Polen in.

07 december, 2007  

Een reactie posten

<< Home