Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, december 20, 2007

Twee arrestaties na zwaaien met pistool

TILBURG / KAATSHEUVEL: De politie heeft vannacht omstreeks 01.30 uur op de Midden Brabantweg ter hoogte van Kaatsheuvel twee mannen uit Kaatsheuvel (23 en 25 jaar) aangehouden vanwege vuurwapenbezit, in de auto waarin zij reden werd een alarmpistool en en een wapenstok aangetroffen.De politie controleerde de auto na een melding dat er een persoon had staan zwaaien met een vuurwapen op de Korvelseweg. De dader was daarna ingestapt in een auto, waarvan merk en kenteken werden opgenomen.

Agenten van het district Oosterhout zagen de auto met hoge snelheid over de Midden Brabantweg rijden in de richting van Waalwijk. Vanwege het mogelijke vuurwapengebruik namen de dienders uit voorzorg bij de controle hun vuurwapen ter hand. Het vuurwapen, wat dus een alarmpistool bleek te zijn, lag in het handschoenenkastje. Ook werd onder de bestuurdersstoel nog een wapenstok aangetroffen. De verdachten zijn verhoord en daarna in vrijheid gesteld. Zij kunnen een proces-verbaal ingevolge de Wet Wapens en Munitie.