Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 22, 2008

Idee voor parkeerkelder bij nieuwbouw in Kaatsheuvel

22 feb 2008, 15:36 - KAATSHEUVEL - Horeca-ondernemer Luuk Broos en bouwbedrijf Hoefnagel Totaalbouw onderzoeken de mogelijkheid voor een parkeerkelder nabij partycenter Chalet Fontaine in Kaatsheuvel.

Die parkeerkelder zou dienst kunnen doen voor de bezoekers van het partycenter en de bewoners van het nieuwe wijkje dat in de buurt verrijst. Om dat woonwijkje mogelijk te maken heeft Broos een stuk grond verkocht aan Hoefnagel. Broos speelt al langer met het idee voor een parkeerkelder, omdat hij vaak klachten krijgt van omwonenden over startende en wegrijdende auto's bij Chalet Fontaine.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Luuk ziet weer publiciteit !!!!!

22 februari, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Zou niet meer dan normaal zijn tov de omringende bewoners als het te realiseren is. Meneer Luuk Broos verdient namelijk bakken met geld en is alleen maar uit op publiciteit lees MONEY. Dus mag hij ook eens iets terug doen voor de gemeenschap na voor zoveel overlast gezorgd te hebben en nu eigenlijk nog steeds.

23 februari, 2008  

Een reactie posten

<< Home