Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 08, 2008

Weer kunstmarkt op markt Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De gemeente Loon op Zand is op zoek naar kunstenaars, uit binnen- en buitenland, voor de grote kunstmarkt. Ook vorig jaar werd die gehouden in Kaatsheuvel. De is de Kunstcommissie is begonnen met de organisatie.

Tot 15 april kunnen afgestudeerden van de kunstacademie, studenten, beroepskunstenaars, autodidacten en alle anderen die hun kunstwerk(en) willen vertonen, zich melden. De kunstmarkt wordt gehouden op zondagmiddag 7 september van 12 tot 17 uur op het plein voor het gemeentehuis in Kaatsheuvel.

De Kunstcommissie streeft elk jaar naar een kwalitatief goed en boeiend aanbod. Daarom wordt een selectie toegepast.

Twee exposanten maken kans op een prijs. Een deskundige jury bepaalt welke kunstenaar met een tweedimensionaal werk en welke met een driedimensionaal werk de winnaar wordt. Zij ontvangen hun staangeld terug en mogen samen een expositie inrichten in de tentoonstellingsruimte van het gemeentekantoor in Kaatsheuvel. Jan van Strien en Ina Marcus waren de winnaars van 2007.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar via tel. 0416-272917 of 06-51246382