Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 04, 2008

Kaatsheuvel: Panelen Dorpshart Kromme Noten vernield



Kaatsheuvel – Het leek zo’n mooi idee van de Kromme Noten om de panelen die het nieuwe dorshart van Kaatsheuvel voor moesten stellen en die ze meedroegen in de optocht na de optocht op te hangen aan de hekken van de gesloopte bioscoop van Jan Smit. Na een prachtige ceremonie door de Gummiegalgen die op de plek waar het café heeft gestaan zondagmiddag een ode brachten aan de overleden Jan Smit, werden de zestien panelen van gebouwen en bomen opgehangen. Tot ontsteltenis van Maurice van Overbeek van de Kromme Noten en van het publiek bleek maandagochtend meer dan de helft vernield of verdwenen te zijn. “Het leek ons een aardig idee om het grote gat met onze kleurrijke panelen dicht te maken. “We hebben ze expres met tyrips vastgezet omdat we het vermoeden hadden dat ze anders niet lang zouden hangen”, vertelt de teleurgestelde van Overbeek die met zijn club vele uren in de kunstwerken heeft gestoken. “Gelukkig dat de twee panelen die het café afbeelden er nog hangen”, klinkt het enigszins opgelucht.

7 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Heel jammer dat hier het vandalisme weer moest toe slaan.
Het zag er zoveel mooier uit met de panelen van de Kromme Noten.
Misschien kunnen de vandalen ze ook weer net zo snel terug zetten dat zou een prachtig gebaar zijn naar de Kromme Noten en de Gummiegalgen toe.
Hebben ze al het werk toch niet voor niets gedaan.

04 februari, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Jee jammer zeg!
Het moet laat in de nacht gebeurd zijn dan want wij zijn rond tien voor half 3 er nog voorbij gelopen en toen hingen ze er nog!

04 februari, 2008  
Anonymous Anoniem said...

In kaatsheuvel kunnen ze niets heel laten, jammer hoor.
Het was een mooi gezicht.

05 februari, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ik heb begrepen dat een bepaalde groep ze meegenomen is en dat ze nog heel zijn. Dus nu maar hopen dat ze de panelen terugbezorgen.

05 februari, 2008  
Anonymous Anoniem said...

volgens mij staan er een paar bij ons Cafe buiten

06 februari, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ik heb ze niet gezien

06 februari, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Vanmiddag zijn alle panelen weggehaald.

06 februari, 2008  

Een reactie posten

<< Home